Men crap också

Jag som hade fått det så fin här hemma med adventsstakarna i fönsterna, varför kunde jag inte låta dem vara?
Nä, jag skulle absolut ha samma ljus i båda. Så jag var idag iväg och köpte lite nya lampor, led blev det då de vanliga lamorna var slut. Väl hemma så bytte jag ut alla lampor i ena adventsstaken och konstaterade då att den inte ville lysa, så jag tog ännu en ny lampa och försökte hitta den felande lampan. Ingen framgång, så jag tar alla lamporna till den adventsstake som fortfarande lyser och skruvar ur en lampa och i en led och då vill den inte lysa. Jag skruvar ur led-lampan och skruvar i en annan led med samma resultat. Jag börjar misstänka att led-lamporna är lite vidare längst ner så jag skruvar i led-lampan som sitter i ännu mer men adventsstaken vägrar ändå att lysa.
Jag börjar då att fundera på att lämna tillbaka alla lamporna då de uppenbarligen inte passar, under mina funderingar så börjar jag att skruva på led-lampan för att få loss den. Den sitter som ett berg!
Jag tar i lite till och fingrarna bara glider, jag fuktar dem lite och försöker igen och det händer… Ingenting!! Lampan sitter som gjuten i adventsstaken.
Jag förbannar lampan, sliter och drar men den vägrar att ge med sig. Jag inser till slut att jag kan inte ta i hur mycket som helst för då kommer lampan att gå sönder i handen på mig. Jag tar en paus och hämtar lite papper och en tång.
Hur det gick kan ni ju gissa.
Ett lätt knip med tången och lampan var trasig. Jahapp. Det var den adventsstaken.
Jäkla s*it.
Nåja, jag har ju ändå en till, tänkte jag och skruvade i alla gamla lampor i den andra och konstaterade att den ändå inte ville lysa. Efter ytterligare några svordomar så övergav jag den och lagade middag istället.
Efter att jag ätit och placerat mig i soffan med en bok så upptäckte jag att adventsstaken med hela lampor blinkade till lite nu och så. Det är alltså glapp i den på något ställe. Eftersom att jag undviker elbränder om jag kan så drog jag ur kontakten och tänkte bittert för mig själv att jag på bara några timmar gick från att ha två fungerande adventsljusstakar till ingen.

Frågan är bara vad jag ska köpa för någon modell den här gången?

Annonser

Om nsslan

Mitt liv i allmänhet.
Det här inlägget postades i Funderingar, Vardag och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Men crap också

 1. Annica Z skriver:

  En fuktig men inte blöt disktrasa, gärna modell tunnare, brukar vara ett bra knep för att få det där extra greppet, och det hade ju skyddat handel en del iallafall. =)

  • nsslan skriver:

   Aha. Om jag gör om samma misstag igen så ska jag försöka att komma ihåg det. 🙂
   Jag har dock fortfarande inte hittat någon snygg och prisvärd adventsljusstake som kan ersätta mina gamla. 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s