Kallt!

Åh, detta bådar inte gott. Både igår och idag har jag gått runt och fryst som en hund. Blodcirkulationen i fingrar och tår är långt under vad jag skulle vilja och det är knappt under 10 grader ute, inne är det runt 21-22. Tänk när temperaturen sjunker under -10 och innetemperaturen är runt 20?
Jag har druckit så mycket kaffe idag att kroppsvärmen borde vara ganska hög, men det är den inte. Jag tog tom tempen för att se om jag hade feber, men som vanligt var det tvärtom. Temperaturen hamnade på 35,7 grader.
Jag var på en hälsokontroll för ett par veckor sedan och då kollar de bland annat blodtrycket. Efter att jag suttit en stund så mätte sköterskan, jag fick sitta upp och inte ligga ned, det är visst så numera. Trycket hamnade på 110/55, ett mycket bra tryck enligt henne, men hon höll med om att det kanske var det som orsakade min dåliga cirkulation, rekommendationen var konditionsträning. *suckar* Jag som verkligen avskyr konditionsträning, av hela min själ och mitt hjärta så avskyr jag det. Men, men. Vi får väl se. Jag kanske måste ta tag i det.

Annonser

Om nsslan

Mitt liv i allmänhet.
Det här inlägget postades i Funderingar, Vardag och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kallt!

 1. Diana Löfström skriver:

  Ett par riktigt bra stödstrumpor fungerar super för mig på fötterna, och sen har jag mitt magnetarmband för händerna. Är det riktigt kallt kan jag fortfarande få bortdomnade fingrar och tår, men det är sällan numera.

  • nsslan skriver:

   Stödstrumpor för mig har nästan motsatt effekt, jag använder ju de i jobbet ibland. De blir definitivt inte varmare iaf.
   Magnetarmband har jag aldig testat. Är det ett sånt där med magnetit?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s